showkoor AMUSE

Showkoor AMUSE door de jaren heen

Ben je benieuwd naar wat we in het verleden al gebracht hebben? Blik mee terug naar onze vorige shows!AMUSE AIRLINES (2019)

Welkom aan boord van AMUSE Airlines! Zet je schrap voor de muzikaalste vlucht van je leven! Proef onze cocktail van zonnige arrangementen en ga mee op roadtrip doorheen onze avontuurlijke choreografieën. Laat je meevoeren op deze reis, van de eerste vakantiekriebels tot herinneringen voor het leven. Sit back, relax and enjoy the flight.

Drie dagen lang werd de Minnepoort omgebouwd tot AMUSE Airlines en werd het publiek meegenomen op de leukste vliegreis ooit!

BEKIJK DE FOTO'S HIER EN HERBEKIJK DE VOLLEDIGE SHOW HIER!

IMAGINARIA (2018)

In een onbekende wereld, op een plek vol verbazing, krijg je toegang tot alle wonderen van je onderbewustzijn zolang je maar vertrouwt op je verbeelding. Kom mee en ontdek Imaginaria, een plek waar de gekste ideeën en de grootste dromen op je wachten. Laat je leiden door een groep van wonderbaarlijke personages en geniet van een avond vol magie en verwondering.

De Minnepoort werd 3 dagen lang omgetoverd tot een magische wereld vol verbeelding waar het publiek helemaal in werd meegezogen!

BEKIJK DE FOTO'S HIER EN HERBEKIJK DE VOLLEDIGE SHOW HIER!

ZAP (2017)

Na een drukke dag is niets zo ontspannend als een avondje voor de buis! Plof gezellig bij ons in de zetel voor een show vol nostalgische tv-momenten en aangrijpende filmfragmenten. Relax, zet je comfortabel en zap er lustig op los met AMUSE, televisie die je raakt!

Voor het 7e jaar van AMUSE verbouwden we de Parochiezaal in Winksele-Delle om tot onze woonkamer. In deze gezellige setting kon het publiek zich 4 voorstellingen lang laten meeslepen in de muziekwereld van de televisie.

BEKIJK DE FOTO'S HIER EN HERBEKIJK DE VOLLEDIGE SHOW HIER!

AMUSE AVENUE (2016)

Ontdek AMUSE Avenue, een plek waar het gewone leven buitengewoon mooi is. Ga mee en ervaar hoe het alledaagse straatbeeld meer kleur krijgt door ongelooflijke muziek en spetterende dans. AMUSE Avenue, waar het leven muziek maakt en waar muziek tot leven komt!

Twee avonden lang kon het publiek even de dagelijkse sleur achter zich laten en genieten van deze bruisende show vol energie.

BEKIJK DE FOTO'S HIER EN HERBEKIJK DE VOLLEDIGE SHOW HIER!

A STUDENT LIFE (2015)

Wanneer je aan je leven als student begint, sta je aan de start van een nieuw hoofdstuk. Een hoop blanco pagina's die je in de volgende jaren zal vullen met allerlei ervaringen. In een aanstekelijke combinatie van zang en dans neemt AMUSE je mee in een meeslepend verhaal!

Voor het vijfjarig jubileum van AMUSE zoomden we in op het studentenleven en de verschillende gevoelens en fases die een student doormaakt tijdens deze jaren. We trokken met deze rollercoaster van emoties naar zowel Leuven als Hasselt waar we ontroerende momenten afwisselden met echte klassiekers!

BEKIJK DE FOTO'S HIER EN HERBEKIJK DE VOLLEDIGE SHOW HIER!

TOGEHETHER WE ARE HEROES (2014)

AMUSE staat samen met 12 Indische jongeren van het uitwisselingsproject Unity in Diversity op het podium. Laat je meeslepen door Indische traditionele dans en de Westerse pop en rock van showkoor AMUSE. Gelijk in passie, verschillend in stijl.

We trokken met Unity in Diversity op tournee door Vlaanderen met voorstellingen in Leuven, Antwerpen en Gent. Tijdens deze wervelende show brachten we muziek van onze helden toen en nu!

BEKIJK DE FOTO'S HIER EN HERBEKIJK DE VOLLEDIGE SHOW HIER!

WONDER (2013)

Een reis naar de wondere wereld van showkoor AMUSE waar je ondergedompeld wordt in hun sprookjes en verhalen. In de derde show van AMUSE konden de toeschouwers vijf magische avonden beleven in de omgetoverde sportzaal van de gemeenteschool in Wijgmaal. Gezellig aan tafeltjes met een hapje en een drankje kon het publiek genieten van een afwisseling tussen grootse nummers en intieme momenten.

BEKIJK DE FOTO'S HIER EN HERBEKIJK DE VOLLEDIGE SHOW HIER!

YES, I DO (2012)

Stel je eens voor, een man staat voor het altaar. Enkele honderden verwachtingsvolle blikken zijn op hem gericht. Hij staat voor de hartverscheurende keuze tussen zes totaal verschillende vrouwen: van hippie tot glamour girl, van vamp tot seut,… Wie zal hij kiezen? Ook de tweede show van AMUSE was er meteen boenk op! Met deze verrassende feel good show trokken we drie avonden lang heel wat toeschouwers naar de Minnepoort.

BEKIJK DE FOTO'S HIER!

RAISE YOUR VOICE (2011)

De eerste show van showkoor AMUSE was meteen een succes! Tijdens vier avondvoorstellingen in basisschool Terbank stonden 30 zangers met 20 nummers op de planken met een enorm showgehalte. De swingende nonnen en paters konden de toeschouwers met hun titelsong Raise your voice alvast bekoren.

showkoor AMUSE